Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011
Skulle så gärna vilja baka macarons alltså. Men jag är livrädd för det! Så jävla svårt verkar det. Måste man kunna receptet utantill innan man börjar eller går det att läsa medan man bakar? Blir smeten mer flytande eller fast? Waah. Så många frågor så lite svar. Nej, jag funderar på att prova det på fredag kväll faktiskt. Imorgon är jag ensam med barnen, med andra ord är det inte läge för att baka komplicerade saker. Så fredag it is! Berätta gärna, ni som kan, vilka som är de största stressmomenten när man bakar macarons!
Och så undrar jag, hur smakar macarons? jag har ärligt talat bara sett dem på bild.
Om nio dagar fyller min mamma år. Den 28 oktober. Jag ska då baka två tårtor, en som hon ska ta med sig till jobbet den 27e och en som hon ska få hemma när hon fyller år. Den till jobbet ska vara en täckt tårta eftersom jag aldrig har gjort det tidig...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|